headerImage
headerImage
headerImage
headerImage
headerImage
headerImage

Hrišćansko Udruženje Beograd

Korišćenjem bilo kog dela Internet portala Hrišćanskog udruženja Beograd, na adresi http://www.hub.org.rs, automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Posetioci sajta su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su, kontinuiranim korišćenjem Internet portala Hrišćanskog udruženja Beograd, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.

Ni jedan deo Internet portala Hrišćanskog udruženja Beograd ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih.

Internet portal Hrišćanskog udruženja Beograd

Internet portal Hrišćanskog udruženja Beograd, na adresi http://www.hub.org.rs , je zvanična internet prezentacija Hrišćanskog udruženja Beograd.
Hrišćansko udruženje Beograd posetiocima u dobroj nameri obezbeđuju korišćenje sadržaja sajta. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje sajta, ukoliko ne krše pravila korišćenja.
Internet portal Hrišćanskog udruženja Beograd sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i linkova na spoljne stranice.

Autorska prava

Hrišćansko udruženje Beograd polaže autorska prava na sve vlastite zvanične podatke kao i na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava sajta hub.org.rs i podložno je tužbi.
Sadržaj sajta hub.org.rs može biti pregledan i štampan, a dokumenta distribuirana i korišćena samo zbog ličnog informisanja i nekomercijalnog ličnog korišćenja. Ne smeju se prerađivati, prodavati ili emitovati podaci sa sajta hub.org.rs. Vesti, servisne informacije, obaveštenja, saopštenja i ostali dokumenti koji su naznačeni za javnu upotrebu mogu biti korišćeni u javnim komunikacijama samo ukoliko se navede izvor informacija, odnosno hub.org.rs.
Prihvatate da obeštetite i zaštitite vlasnike autorskih prava sajta hub.org.rs , davaoce i korisnike licencnih prava u vezi sa bilo kojim potraživanjem koje je proizašlo iz vašeg neispunjavanja Uslova korišćenja.
Ako pošaljete bilo kakvu vrstu komunikacije ili materijala na hub.org.rs , bilo elektronskim putem ili drugačije, taj materijal će se smatrati javnim i na njega se neće odnositi vlasnički zakoni.
Ukoliko smatrate da je hub.org.rs povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi na spoljne stranice

hub.org.rs sadrži linkove na veb stranice izvan vlastitog sajta.
Hrišćansko udruženje Beograd linkove objavljuje u dobroj nameri i ne mogu se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala. Te veb stranice nisu u našoj nadležnosti i stoga ne preuzimamo nikakvu odgovornost za sadržaj tih veb stranica, performanse ili kvalitet istih.

Podaci o korisnicima

hub.org.rs se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja sajta, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.
hub.org.rs može, u skladu sa zakonom, prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja sajta (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unešene u formularima na sajtu.
hub.org.rs se obavezuje da prikupljene privatne podatke, poput e-mail adrese, ličnih podataka i slično, neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati niti distribuirati
hub.org.rs se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika sajta, osim u slučaju teškog kršenja pravila sajta ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Zaštita informacija

Internet prenosi podataka nikada nisu potpuno privatni i sigurni. Bilo koja poruka ili informacija koju pošaljete na hub.org.rs može biti presretnuta i pročitana od strane drugih. Nemojte davati svoju lozinku drugima. Takođe, ako delite računar sa drugima, odjavite se sa hub.org.rs i zatvorite prozor vašeg pretraživača kada završite.

Starosna granica

Pristup sajtu hub.org.rs i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta. Ako želite da učestvujete i pristupate različitim delovima hub.org.rs , na primer da se priključite Forumu ili prijavite na Mailing listu, morate da se registrujete.

Ponašanje na sajtu

Ako prosleđujete određeni sadržaj ili dodajete svoje komentare, dajete nam pravo da ispravljamo, kopiramo, distribuiramo, stvaramo nove delove od dobijenih i objavljujemo takav sadržaj u bilo kojoj formi ili mediju na kom želimo. Takođe, vi ste odgovorni za sve vaše aktivnosti na hub.org.rs . Dole su navedeni neki od prekršaja koji mogu rezultirati uskraćivanjem pristupa na hub.org.rs :
* Objavljivanje nelegalnog, neprimerenog ili pogrdnog sadržaja.
* Maltretiranje, pretnje, sramoćenje ili bilo koje ometanje drugih korisnika.
* Emitovanje ili olakšavanje distribucije sadržaja koji je pogrdan, zlonameran, preteći, uznemirujući, napadan, rasistički ili etnički uvredljiv, vulgaran, seksualno direktan, neprimeren, ili koji podleže osudi javnosti.
* Korišćenje vulgarnog ili uvredljivog načina izražavanja.
* Predstavljati se da ste neko drugi (nije vam dozvoljeno da imitirate drugog korisnika).
* Pokušaj preuzimanja tuđe lozinke.
* Objavljivanje bilo kakvog reklamnog materijala ili promocija.
* Prebacivanje ili slanje virusa ili nekog drugog štetnog materijala.
* Ometanje ili pokušaj ometanja hub.org.rs.

Zadržavamo pravo da sklonimo sadržaj bilo kada, uključujući, ali se ne ograničavajući, i svaki sadržaj koji ugrožava gore navedena pravila. Nismo odgovorni za bilo koji neprimeren materijal na koji možete naići koristeći hub.org.rs .

Obeštećenje i nepriznavanje greške

Sve sadržaje hub.org.rs sajta koristite na vlastitu odgovornost i sopstveni rizik. Hrišćansko udruženje Beograd se ne mogu smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem. Ovo uključuje direktnu, slučajnu, posledičnu, indirektnu ili kaznenu štetu proizašlu iz Vašeg pristupa ili korišćenja hub.org.rs . Snosite punu odgovornost za posledice koje mogu nastati korišćenjem sajta.
Učinjeno je sve da se obezbedi tačnost informacija koje se nalaze na hub.org.rs . Međutim, zbog prirode medija i rizika od presretanja i prekidanja, odgovornost je isključena kako je i navedeno.
hub.org.rs (uključujući sav sadržaj i funkcije koje su dostupne i/ili se njima može pristupiti pomoću portala) je omogućen “”kako jeste”” i “kako je dostupno”. Do najveće mere predviđene zakonom, uzimajući u obzir sadržaj hub.org.rs , Hrišćansko udruženje Beograd ne daju nikakve predstavke niti garanacije:
(1) za tačnost i pouzdanost, način korišćenja, niti bilo kakve prekršaje u sadržaju koji je objavljen ili dostupan na sajtu;
(2) da je server na kom se nalazi sajt čist od virusa ili drugih komponenti koje mogu da inficiraju, utiču ili izazovu štetu na vašoj računarskoj opremi, ili na nekoj drugoj opremi kada pristupite, pretražujete, preuzimate, ili na bilo koji način koristite hub.org.rs.

Ni pod kakvim uslovima Hrišćansko udruženje Beograd ne mogu biti odgovorni za bilo kakvu značajnu, neposrednu, slučajnu, posrednu, kažnjivu ili posebnu štetu uzrokovanu:
(a) korišćenjem,
(b) nemogućnošću korišćenja ili
(c) greškama ili propustima u sadržaju ili funkcijama sajta

Opšte odredbe

Ovi uslovi i odredbe i bilo koji dodatni uslovi postavljeni na hub.org.rs , zajedno čine celokupan ugovor između nosilaca autorskih prava sajta hub.org.rs i Vas, uzevši u obzir Vaše korišćenje sajta. Nemogućnost vlasnika autorskih prava da zatraži ispunjavanje bilo koje odredbe trenutno, neće uticati na puno pravo zahtevanja da se ta odredba ispuni bilo kada kasnije, niti će se trenutno odustajanje od neispunjavanja odredbe smatrati kao odustajanje od same odredbe. Da bi bila pravno važeća, svaka odluka o odustajanju od zahteva za ispunjavanjem odredbe od strane vlasnika autorskih prava na hub.org.rs mora biti u pismenoj formi. Ovi uslovi i odredbe će biti definisani i primenjivani u skladu sa zakonima Srbije.

Informacije o kontaktiranju

Ako ste imali bilo kakve probleme u vezi sa sajtom hub.org.rs, pošaljite nam email.

Modifikovanje i promene pravila

hub.org.rs zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila.